Ajankohtaista

VUODEN 2017 MESSUJA
Lue lisää »


Seinäjoki areenassa 4.-5.3.2017
Lisää tietoa tästä basaari -tyyppisestä ilmeeltään muuttuneesta tapahtumasta alempana tällä sivulla sekä
Seinäjoki areenassa 4.-5.3.2017 Lisää tietoa tästä basaari -tyyppisestä ilmeeltään muuttuneesta tapahtumasta alempana tällä sivulla sekä "kädentaitomessuja" linkin alta.

Tutustu suosittuihin tapahtumiimme ja tule mukaan!   

Alla lyhyt yhteenveto tapahtumista.  Klikkaamalla oikella olevia messukohtaisia logoja saat lisätietoja.

TAIKASORMET-KÄDENTAITOMESSUT 28.-29.10.2017 tarjoaa monipuolisen ja tiiviin paketin harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille ihmisille.  Tarjolla on valmiita tuotteita, askartelutarvikkeita, materiaaleja sekä koneita ja laitteita, sisustamiseen liittyviä tuotteita jne.

TAITO Pohjois-Karjala tarjoaa mm. työpajoja ja työnäytöksiä, joita on tarjolla myös monilla muillakin osastoilla. Myyntinäyttelyssä tänä vuonna Sinikka Rikkilän ikonitöitä.  Monipuolinen kädentaitojen tarjonta ja oheistapahtumat takaavat inspiroivan kokonaisuuden.

Tervetuloa Itä-Suomen suurimmille kädentaitomessuille!

MAALISKUUSSA 4.-5.3.2017 SEINÄJOKI AREENAN YLÄTASANTEELLA TAPAHTUU:

SEINÄJOEN KÄSITYÖKUJAT, kädentaitojen myyntitapahtuma 4.-5.3.2017

Uudella ilmeellä toteutettu mielenkiintoinen tapahtuma, johon on mukava tulla tutustumaan ja tekemään löytöjä.  Myyntitapahtumassa on mukana myös vanhan tavaran myyjiä. 

Tapahtuman yleisilmettä voisikin kutsua hengeltään basaari -tyyppiseksi.  Seinäjoki areenan ylätasanteella uusi ja vanha kädentaito kohtaavat. 

Näytteilleasettajien sijaintia ei ole liiaksi lokeroitu vaan vastaan voi tulla mitä erilaisempia tuotteita. Juuri tämä oli yksi kävijöitä ihastuttanut tekijä, joka tuli ilmi ammattikorkeakoulun opiskelijatyönä tehdyssä kyselyssä.

Tervetuloa mukaan perinteiseen, mutta hiukan muokattuun tapahtumaan!

ANTIIKKI JA KERÄILY  -tapahtumassa 4.-5.3.2017 on myynnissä mm. kodin sisustamiseen liittyviä tuotteita sekä käyttöesineitä, militariaa, merkkejä, kelloja, koruja,vanhaa arabia, taidetta. Mukana myös vanhat laadukkaat  sisustustekstiilit ja taidekäsityöt. Lisäksi tarjolla roppakaupalla muuta mielenkiintoista  "tavalliselle" kävijälle ja aarteita keräilykärpäsen puremille.

 

TULEVIA MESSUJA:

SEINÄJOKI AREENA 4.-5.3.2017:

Seinäjoen käsityökujat, kädentaitojen myyntitapahtuma 
Antiikki ja keräily   

JOENSUU AREENA 28.-29.10.2017:

Taikasormet-kädentaitomessut   
Antiikki ja keräiy 

 

 

© Seinäjoen Messut Oy